YKSITYISTILAISUUDET 

Meiltä löydät sopivat tilan niin asiakkaittesi, kuin perheesi tai ystäviesi kestittämiseen. Tilamme on mahdollista varata yksityiskäyttöön niin koko päiväksi/illaksi tai puolikkaaksi päiväksi/illaksi (esim. klo 17-20 tai 20.00 alkaen). Ravintolatilan varaamisesta yksityistilaisuuteen edellytämme minimiostovelvoitetta. Tämä tarkoittaa siis mikäli tarjoilujen summa täytttää summan, ei erillistä tilavuokraa veloiteta.

Tutustu tiloihimme tarkemmin alta:

PÄÄSALI

Meidän upeaan Pääsalim saamme mahdutettua jopa 40 henkilöä. Pääsette seurueen kesken nauttimaan luonnon valosta, joka loistaa upeasti isoista puistoon päin suunnatuista ikkunoistamme.

KULMASALI

Viihtyisään kulmahuoneesemme saamme jopa 14 henkilöä kahteen pöytään tai 12 henkilöä yhtenäiseen pöytään.

KOKO RAVINTOLA

Suuremmille porukoille voimme varata koko ravintolamme yksityiskäyttöön. Kolmeen tilaamme saamme paiakt jopa 60 hengelle ja kelien salliessa voitte myös nauttia terassistamme.

CATERING

Meillä on myös mahdolliuudet tehdä cateringiä Pääkaupunkiseudun alueelle. Olemme aikaisemmin toteuttaneet niin yksityisillallisia kotona, virallisia työillallisia sormisyötävineen sekä istuvine illallisineen sekä erilaisia PR-tapahtumia. Laita meille rohkeasti viestiä ja katsotaan yhdessä, mitä voisimm kehitellä tilaisuuteenne!

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme mielellämme lisää yksityistiloistamme sekä cateringistä. Rimpauta meille numeroon +358400414105 tai laita meille sähköpostilla tarkemmat toiveet varaukset@restaurantelm.fi

Menus
Call us
Reserve
Elm
Join our newsletter to stay up to date on features and releases.
Subscribe
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! You are now subscribed.
Oops! Something went wrong.
Copyright by Elm Restaurant
Elm's logo